Друзья, добро пожаловать на наш форум. Здесь есть много всяких разделов и тем, но большинство из них закрыты для гостей. Если есть интерес, вы можете попросить меня и я предоставлю Вам доступ. В этом разделе форума я хотел бы с вами обсуждать все, что будет связано с супер альянсом. А постараюсь писать на разных языках. Если требуется перевод на какой-то еще язык - сообщите мне. У вас должна быть возможность оставлять комментарии - мне очень важна обратная связь. Итак, давайте начнем с правил, которые мы создадим в супер альянсе!
ENGLISH:
Friends, welcome to our forum. There are many different sections and topics, but most of them are closed to guests. If you are interested, you can ask me and I will grant you access. In this section of the forum, I would like to discuss with you everything that will be related to the super Alliance. I'll try to write in different languages. If you need a translation into another language, please let me know. You should be able to leave comments - feedback is very important to me. So let's start with the rules that we will create in the super Alliance!
KOREAN
친구,우리의 포럼에 오신 것을 환영합니다. 이 많은 다른 섹션과 주제는 있지만,그들 대부분은 손님에게 폐쇄된다. 당신이 관심이 있다면,당신은 나에게 물어 볼 수 있으며,나는 당신에게 접근 권한을 부여 할 것입니다. 이 포럼의 섹션에서,나는 슈퍼 동맹에 관련 될 것입니다 당신과 함께 모든 것을 논의하고 싶습니다. 나는 다른 언어로 쓰기를 시도 할 것이다. 다른 언어로 번역이 필요한 경우,알려주세요. 당신은 의견을 남길 수 있어야합니다-피드백은 나에게 매우 중요합니다. 그래서 우리는 슈퍼 얼라이언스에서 만들 것입니다 규칙 시작하자!